Mijn favorieten

VERKOOPMAKELAAR

Wilt u uw huis verkopen? Een van onze makelaars komt graag bij u langs voor een persoonlijk gesprek. 

Bij het verkopen van een woning komt heel wat kijken. Dit verdient een zorgvuldige aanpak, waarbij uw belang en het beste resultaat voorop staan. Pins Makelaardij doet er alles aan om uw verkoop tot een succes te maken en onderscheidt zich door persoonlijk contact en korte lijntjes, bekende naam in de woningmarkt met bijna 40 jaar ervaring, professionele woningfotografie (inclusief plattegronden en NEN-meting) en een eigen website voor uw woning.Stappenplan verkopen van uw woning:

1.
Vrijblijvende waardebepaling
In een vrijblijvend gesprek wordt u voorzien van de nodige informatie omtrent de verkoop van uw woning, zoals bijvoorbeeld de waarde van uw woning en onze werkwijze. U ontvangt na afloop een offerte met een reëel advies over de vraagprijs.


2.
In verkoop zetten van uw woning
Voor de beste presentatie van uw woning, maken wij gebruik van een professionele woonfotograaf. Nadat de woningfoto's bij ons binnen zijn wordt uw woning getoond op internet (o.a. Funda.nl en onze website), gedeeld via Social Media (Facebook) en krijgt uw woning een eigen website. Uiteraard is uw woning ook te zien in onze etalage en in onze Prins Makelaardij app.


3.
Bezichtigingen
Uw woning is nu actief op de markt. Potentiële kopers worden vriendelijk te woord gestaan door één van onze deskundige makelaars tijdens de bezichtigingen van uw woning. Na elke bezichtiging ontvangt u een terugkoppeling, zodat u overal van op de hoogte bent.


4.
Onderhandeling(en)
Tijdens de onderhandeling voorziet de makelaar u van advies. Door onze ervaring weten wij niet alleen hoeveel uw woning minimaal moet opbrengen, maar ook hoe u er zoveel mogelijk voor kunt krijgen. 


5.
Koopovereenkomst
Wanneer de onderhandeling rond is, maken wij de koopovereenkomst op. Hierin worden de gemaakte afspraken schriftelijk bevestigd. Prins Makelaardij informeert u uitgebreid over uw rechten en plichten. Zo komt u niet voor verassingen te staan.


6.
Notaris
De ondertekende koopovereenkomst en alle relevante stukken versturen wij naar de notaris. Het transport en de sleuteloverdracht vinden plaats bij de notaris. Voorafgaand aan het transport wordt de woning samen met de koper nog een keer geïnspecteerd (eindinspectie) of alles in de afgesproken staat wordt achtergelaten.Verkooppakketten
Prins Makelaardij biedt u de mogelijkheid om te kiezen uit twee verkooppakketten; het basispakket en het compleet pakket. Met het basispakket verkoopt u uw woning zelf met wat hulp van ons. Zo is uw woning ook te vinden op Funda.nl en onze website, maar doet u de bezichtigingen zelf. Met het full-service pakket nemen wij u al het werk uit handen, de woning  heeft naast de zichtbaarheid op Funda.nl en onze website ook een eigen website. Meer informatie over de pakketten kunt u hier vinden.
 
 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring