background .

Aankoop

Aankoopmakelaar

Een goede aankoop begint bij goed advies. Prins Makelaardij begeleidt je graag bij de aankoop van jouw nieuwe droomhuis en stelt jouw belangen voorop.

Prins Makelaardij biedt je het volgende:

 • 1. Kennismaking
  Om inzicht te krijgen in je wensen en behoeften maken wij een afspraak voor een intakegesprek. In dit gesprek kun je aangeven naar wat voor soort woning je op zoek bent, welke eisen je stelt aan een woning en hoe wij het aankoopproces samen met je ingaan.
 • 2. Bezichtiging(en)
  Wij gaan met je mee naar een tweede bezichtiging. Hiervoor vragen wij alle relevante informatie behorende bij de woning op en voeren wij een zorgvuldige analyse uit.
 • 3. Onderhandeling
  Wanneer je besluit de woning te kopen, zal Prins Makelaardij de onderhandelingen voor je voeren. Door onze ervaring en kennis van de markt, weten wij wat de reële waarde is van de woning. Daarnaast zullen wij je adviseren of een bouwkundige keuring nodig is en de taxatie uitzetten.
 • 4. Koopovereenkomst
  De koopovereenkomst nemen wij samen met je door waarbij wij controleren of alle afspraken juist zijn opgenomen. Na ondertekening van de akte bewaken wij de belangrijke data en eventuele actiepunten uit de koopovereenkomst.
 • 5. Overdracht woning
  De aankopend makelaar zal met je meegaan naar notaris. Voorafgaand aan de overdracht, inspecteren wij de woning nog een laatste keer (eindinspectie), waarna je met een gerust hart je handtekening kunt zetten bij de notaris. Ook na de overdracht zijn wij je, indien nodig, graag tot dienst.

 

Neem contact op