Mijn favorieten

HYPOTHEEKADVIES
 
Een passende hypotheek afsluiten voor uw nieuwe woning? Onze financieel tussenpersoon voorziet u graag van professionele en persoonlijke begeleiding en advies bij u thuis op op kantoor.

Q Financieel
Q Financieel is een onafhankelijk advieskantoor dat voor haar klanten bemiddelt in hypotheken en verzekeringen. Afspraken zijn zowel overdag als in de avonduren mogelijk. U ben van harte welkom op het kantoor van Q Financieel, maar de hypotheekadviseur kan ook bij u thuis komen.

Snel advies
Heeft u een woning op het oog en moet u op korte termijn een bod uitbrengen, maar bent u nog niet helemaal zeker van uw financiële mogelijkheden? De hypotheekadviseur kan u telefonisch snel een capaciteit berekening geven op basis van uw inkomen. Het eerste adviesgesprek is kosteloos.

Onafhankelijke financiële dienstverlener
Q Financieel kan alle in Nederland verkrijgbare financiële producten met elkaar vergelijken en heeft geen verplichtingen richting banken of verzekeraars, dus u krijgt gegarandeerd een onafhankelijk advies.


De adviseurs van Q Financieel hebben ook ruime ervaring met financieel advies bij echtscheiding, oversluiten van uw hypotheek en hypotheken voor zelfstandigen.
 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring