Mijn favorieten

Verkooppakketten

Wilt u zelf actief meedoen in het verkoopproces of het verkoopproces liever uit besteden? Dat kan bij Prins Makelaardij!  
Wij bieden twee verkooppakketten aan waaruit een keuze gemaakt kan worden welke het beste bij u past.


Verkooppakket Basis
Bij het pakket Basis heeft u een grote rol in het proces. U doet veel zelf en kunt daarbij rekenen op onze ondersteuning en expertise. Zo verzorgen we samen een optimale presentatie van uw woning. Wij plaatsen uw woning op onze website en Funda.nl, maar u neemt zelf alle bezichtigingen voor uw rekening. De onderhandelingen met de koper doen wij voor u. Wanneer de koop gesloten is, zorgen wij voor een NVM koopovereenkomst waarin alle afspraken duidelijk zijn vastgelegd. En nadat de verkoop helemaal rond is, pakt u het weer verder van ons over. Dankzij jouw energie en eigen inbreng, kunnen wij u een scherp tarief in rekening brengen voor deze verkoopopdracht.
 
Verkooppakket Compleet
Bij het pakket Compleet hoeft u niets te doen, want wij nemen de verkoop van uw woning volledig uit handen. Zo zorgen we voor een fantastische presentatie van uw woning en garanderen we dat het goed zichtbaar is op de verschillende websites. Wij verzorgen alle bezichtigingen.  Nadat uw woning succesvol is verkocht, regelen wij alles voor jou tot en met de eigendomsoverdracht bij de notaris. Wanneer u kiest voor verkooppakket Full service, bent u verzekerd van deskundig advies en ondersteuning bij iedere stap van het verkoopproces. We nemen u dus alle zorg uit handen.


In bovenstaand overzicht is gedetailleerd uitgewerkt wat de twee pakketten inhouden. U kunt precies zien welke activiteiten tot welk pakket behoren. Natuurlijk komen wij graag bij u langs om de mogelijkheden toe te lichten. Zo geven wij u, luisterend naar uw wensen en behoeften, een op uw situatie afgepast advies. Welk pakket ook bij u past, u mag altijd optimale service en kwaliteit verwachten.