Mijn favorieten

AANKOOPMAKELAAR
 
Een goede aankoop begint bij goed advies. Prins Makelaardij begeleidt u graag bij de aankoop van uw nieuwe droomhuis en stelt uw belangen voorop. 

Prins Makelaardij biedt u het volgende:

1.
Kennismaking

Om inzicht te krijgen in uw wensen en behoeften maken wij met u een afspraak voor een intakegesprek. In dit gesprek kunt u aangeven naar wat voor soort woning u op zoek bent, welke eisen u stelt aan een woning en hoe wij het aankoopproces samen met u ingaan.

2.
Bezichtiging(en)

Wij gaan met u mee naar een tweede bezichtiging. Hiervoor vragen wij alle relevante informatie behorende bij de woning op en voeren wij een zorgvuldige analyse uit. 

3.
Onderhandeling

Wanneer u besluit de woning te kopen, zal Prins Makelaardij de onderhandelingen voor u voeren. Door onze ervaring en kennis van de markt, weten wij wat de reële waarde is van de woning. Daarnaast zullen wij u adviseren of een bouwkundige keuring nodig is en de taxatie uitzetten.

4.
Koopovereenkomst

De koopovereenkomst nemen wij samen met u door waarbij wij controleren of alle afspraken juist zijn opgenomen. Na ondertekening van de akte bewaken wij de belangrijke data en eventuele actiepunten uit de koopovereenkomst.


5.
Overdracht woning

De aankopend makelaar zal met u meegaan naar notaris. Voorafgaand aan het transport, inspecteren wij de woning nog een laatste keer (eindinspectie), waarna u met een gerust hart uw handtekening kunt zetten bij de notaris. Ook na de overdracht zijn wij u, indien nodig, graag tot dienst.


 

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring